Kommer snart!

Den 24/11 2018

 

- Konsert i Trosa -

- Stadskyrka -

Med

- Ahren du Quercys -

- Orkester -

samt kören

- Crossover -

En konsert med sång & musik från Disneyfilmer & Musikaler solo samt i duett med

- Josefina Hylén -

just nu aktuell som "Madame Mummelshuck" i

- Mary & Häxans Blomma - på Bio

Om Mig

Jag växte upp i ett hus vid en sjö i hjärtat av Södermanland och är numera bosatt i Stockholm, där jag är verksam som skådespelare och sångare samt som översättare och regissör för sång och röstskådespeleri i animerad film.

Så vitt jag vet, började allt när jag var sju år gammal och bestämde mig för att ta lektioner i balett. Något år senare upptäckte jag sången i kyrkans kör. Sedan föll allt på plats för mig då jag fann skådespeleriet när teaterklasser fanns som tillval i högstadiet.

 

Just nu på TV

sjunger jag sångerna på svenska i det Emmy-vinnande barnprogrammet

- Frågefilurerna -

Kulturamas och Danscompagniets musikalklasser blev forumen där alla mina passioner möttes. Så efter en utbildning i musik & teater på St.Eriks Scengymnasium i Stockholm och medverkan i en mängd ideella föreställningar, gav jag mig ut i yrkeslivet som sångare och skådespelare. Jag har sedan dess haft glädjen och privilegiet att få beröra och underhålla i mitt arbete med att ge röst och uttryck åt TV, film, event, musikal och teaterproduktioner i snart tjugo år. Här på min hemsida hittar du ett urval från min karriär fram till idag.