Just nu på TV

sjunger jag sångerna på svenska i det Emmy-vinnande barnprogrammet 

- Frågefilurerna -

och gör huvudrollen Kaz i Disneys TV serie

- Star Wars -

- Motståndrörelsen -

Jag växte upp i ett hus vid en sjö i hjärtat av Södermanland och är numera bosatt i Stockholm, där jag är verksam som skådespelare och sångare samt som översättare och regissör för sång och röstskådespeleri i filmer som dubbas till svenska.

Så vitt jag vet, började allt när jag var sju år gammal och bestämde mig för att ta lektioner i balett. Något år senare upptäckte jag sången i kyrkans kör. Sedan föll allt på plats för mig då jag fann skådespeleriet när teaterklasser fanns som tillval i högstadiet.

Om Mig

Kulturamas och Danscompagniets musikalklasser blev forumen där alla mina passioner möttes. Så efter en utbildning i musik & teater på St.Eriks Scengymnasium i Stockholm och medverkan i en mängd ideella föreställningar, gav jag mig ut i yrkeslivet som sångare och skådespelare. Jag har sedan dess haft glädjen och privilegiet att få beröra och underhålla i mitt arbete med att ge röst och uttryck åt TV, film, event, musikal och teaterproduktioner i snart tjugo år. Här på min hemsida hittar du ett urval från min karriär fram till idag.

Just nu på Bio!

 

Disneys klassiker Dumbo från 1941 har kommit i en  nytappning skapad av Tim Burton!

 

-  Disneys Dumbo -


Se den svenska verisonen  som jag haft äran att adaptera, rollsätta och regissera.